Otp Pénzbefizetés Automata

healthysoil.net

Hőre Változó Gél Lakk

April 29, 2022, 10:02 pm
  1. Wonderer / T6 Thermo Hőre Változó Zselé
  2. Thermo géllakk, színváltó gél lakk | monabeautyshop.com
  3. 1db 6ml hőre változó géllakk körömlakk gél - 612 Ft -

Mint az időjárás, úgy változtatja színét a thermo gél lakk: melegben élénkebb, melegebb, míg hidegben hűvösebb árnyalatot vesz fel. Tökéletesen trendi a hűvösebb időben, hiszen így különböző színű lehet körmöd kint és egy fűtött helyiségben! Válaszd a kaméleon gél lakkozást, s a MÓ-KA Szépségkuckóban (VII. kerület) nagy kedvezménnyel megkapod! Vásárolj kupont csupán 1. 150 Ft-ért! LEJÁRT Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted! 68% kedvezmény Eredeti ár: 3. 500 Ft Kedvezmény: 68% Spórolsz: 2. 350 Ft A kupon beváltható: 2016. 04. 17. - 2016. 07. 29 Kuponunk fontos tudnivalói A kuponnal körmeid lakkozását kérheted hőre változó színű, thermo gél lakkal! A sima gél lakk előnyein (3-4 héten át való tartósság, külső hatásokkal szembeni ellenállóság) túl a thermo gél lakkal különböző színű körmöd lehet hűvösebb és melegebb helyeken. Mini manikűr készíti majd elő körmeidet a lakkozásra. A kupon ára a korábbi gél lakk eltávolítását is tartalmazza, de jelezd ezt előre, mert az eltávolítás időtartamával számolnia kell körmösödnek.

Wonderer / T6 Thermo Hőre Változó Zselé

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! Légy változatos, mint a kaméleon! Hőre változó színes gél-lakk! A Vamp thermo gél-lakk a hőmérséklet-változás (a körömágy és a szabadszél eltérő hőmérséklete, ill. a külső hőmérséklet változása) hatására a színek széles skálája mentén megváltoztatják a színűket. A köröm teljes felületét bevonva látványosabb az eredmény. A gél lakkozás előnyei: Erősíti a körömfelületet Megerősíti a gyenge körmök felületét, így azok nem fognak berepedezni. Az épített műkörmkhöz hasonlóan a gél-lakk rétegek is UV lámpa alatt száradnak, így alakul ki az erős lakk-felület, ami védi a körmöket a káros hatásoktól. Rendkívül tartós A sima lakkal szemben három hétig tartós, színét 100%-ig megőrzi, nem fakul ki, nem pattog le, a saját körömmel együtt nő le. Műkörömre illetve saját körmökön is alkalmazható Zselés vagy porcelán műkörmök esetén is esztétikus, hosszan tartó megoldást nyújt, ugyanakkor saját, rövid körmeinket is szebbé varázsolhatjuk a gél-lakkozással.

Thermo géllakk, színváltó gél lakk | monabeautyshop.com

Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! BrillBird - Mani Gel - Lac - THERMO - T06 - 15ml Termékleírás THERMO - HÕRE VÁLTOZÓ Előnyei: - intenzív pigmentáltság, élénk, erősen fedő színek - könnyed átkötés - selymes terülés, könnyű kenés, csíkozás- és foltmentesen. - lábkörmökre és műkörmökre is tökéletes Hőre változó zselés lakkok, amelyek 31°C-on látványosan színt váltanak. Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

1db 6ml hőre változó géllakk körömlakk gél - 612 Ft -

  • Status idem jelentése page
  • Balatonfüred aranyhíd 4
  • Silcare IT prémium - GÉL LAKK - EvelynNail Köröm-,műköröm ép
  • Mobil klima ablak kivezető
  • Hosszú és rövid ujjú felsőrész - Kislány termékek - Új babar
  • Vicces jatekok
  • Mozanapló szent lászló bicske
  • Szafi Fitt Diétás Bounty Krém 200g mindössze 885 Ft-ért az Egészségboltban!
  • Hőre változó színű, thermo gél lakkozás! - Kupon
  • Futómű Készlet Rugózás Csillapítás BMW 3 Coupe (E46) webáruház vásárlás online
  • Sally hansen gél lakk szett ár
  • Hőre változó gél lakk

Milyen színűre szoktátok lakkozni a lábkörmötöket? Ismeri valaki az új lakkozási módot a Lac Gél-t? Tényleg tartós? Hideg mennyire? Ma évnyitója lesz a fiamnak, lehet hosszú szövetkabátot és szoknya mellé lakkcsizmát felvennem, vagy túlöltözöm? Gél lakk

  1. Luxus házak
  2. Allee üzletek nyitvatartás